Zdravá alternativa klasické mouky má typicky oříškovou chuť. Můžete z ní upéct chléb, různé sladké i slané pečivo nebo mouku použít jako součást studené kuchyně. Lněná mouka je bohatým zdrojem vlákniny a obsahuje velké množství minerálních látek. Mouka je přirozeně bezlepková, vhodná i pro low carb stravování. Lze ji lehce kombinovat s dalšími moukami jako je např. mandlová či kokosová, které jsou součástí jídelníčku lidí s nízkosacharidovou dietou (LCHF).
Vyrábí se ze za studena lisovaných lněných semínek, částečně zbavených oleje a následným mletím pokrutiny. Tento proces zvyšuje trvanlivost i obsah cenných látek v mouce. Lněná semínka jsou bohatým zdrojem vlákniny a proteinů, obsahují vitamíny skupiny B a E i minerální látky (především vápník, železo, hořčík, mangan, fosfor, draslík, selen a zinek).
Složení: 100 % přírodní lněná mouka. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu. Jakost: prémiová kvalita
Země původu: Česká republika
Hmotnost: 500 g