Trhané králičí maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách a to nejméně 12 hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu.
Trhané maso je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty - restované na pánvičce ke smetanovým špagetám, dětem k bramborové kaši, nebo třeba jako nádivku do rolád.
Výrobek je bez konzervantů a lepku. Navíc je speciálně sterilován, proto není nutné jej skladovat v chladu do jeho otevření. Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Složení: Králičí maso českého rodinného chovu, Vepřové sádlo, Sůl 1,5%, Pepř, Saturejka, Estragon
Hmotnost: 160 g
Všechny výrobky jsou s láskou a ručně vyráběné v srdci Moravského Toskánska a to v Sobůlkách u Kyjova.
Výrobky nemusíte mít doma v chladničce a vydrží vám rok a půl od data výroby. Jsou skvělým dárkem pro vaše blízké, tatínky, dědečky a všechny, které chcete obdarovat a nevíte co přinést.