Rýžový sirup je přírodní alternativou rafinovaného cukru. Co se týče živin, nachází se v něm malé množství draslíku, hořčíku, manganu a zinku. Organický rýžový sirup je i zdrojem vitamínů skupiny B.
Rýžový sirup se využívá při pečení koláčů i sušenek. Hodí se i na doslazení ovesných vloček, tvarohu, jogurtů, palačinek a dalších sladkých pochoutek.
Předností rýžového sirupu je nulový obsah fruktózy. Energie z něj se tak uvolňuje postupně a nezpůsobuje kolísání cukru v krvi. Ve srovnání s jinými sirupy disponuje rýžový neutrálnější chutí. To z něj dělá sladidlo, které je výborně využitelné při pečení. Co se týče sladivosti, je méně sladký než rafinovaný cukr.
Složení: 100 % rýžový sirup
Země původu: Belgie
Hmotnost: 420 g
Přinést lidem to, co se v Česku na sklonku totality nedalo koupit, a také léčit zákeřnou nemoc zdravými potravinami. To jsou dva impulzy, které stály na startu značky Natural Jihlava. Za 27 let existence firmy jsme do svého portfolia zařadili více než 10 000 zdravých potravin. Zaměřujeme se na výrobu stravy pro ty, kteří mají ze zdravotních důvodů zvýšené požadavky na skladbu potravin. Vyhledávají nás také vyznavači zdravého životního stylu. V naší výrobně na rozhraní Čech a Moravy ve městě Jihlavě vytváříme produkty z oblasti makrobiotické, racionální a bezlepkové stravy. Naše výroba čítá bezlepkovou a celozrnnou pekárnu, dražovnu, velkoobchodní sklad a balírny.