Rajčatová omáčka Živina 300 g

Rajčatová omáčka Živina 300 g

Cena 109 Kč

300g

skladem 2 ks

počet kusů:

Chuť této rajčatové omáčky dle originální italské receptury si rychle zamilujete. Omáčka je jemně ochucená řapíkatým celerem a listy bazalky. Stačí ji už jen ohřát a servírovat s těstovinami nebo kuskusem a výborný oběd či večeře je za 10 minut i s vařením těstovin na stole.

Univerzální rajčatová omáčka, kterou využijete v celé škále jídel – od těstovin přes kuskus až po pizzu. Je z italských rajčat, řapíkatého celeru, panenského olivového oleje, listů bazalky a koření. Prostě ideální omáčka na každodenní vaření. 

Složení: Drcená rajčata italská 81 % (rajčata 70 %, rajčatová šťáva 29,95 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová), řapíkatý celer, mrkev, cibule, cukr třtinový, sůl jedlá, olivový olej extra virgin, listy bazalky 0,4 %, pepř černý. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji a hořčice. Pasterováno.

Hmotnost: 300 g

Vyrábí: Farma Živina

'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.