Arašídový krém jemný s mořskou solí

Arašídový krém jemný s mořskou solí

Cena 139 Kč

330g

skladem 1 ks

počet kusů:

Nezaměnitelná vůně čistých arašídů, výjimečně vláčná struktura a plná chuť dochucená špetkou výběrové mořské soli Maldon. Absolutní klasika všech ořechových krémů, kterou denně konzumují miliony lidí po celém světě s pomyslnou třešničkou na dortu – špetkou mořské soli MALDON, kterou milují šéfkuchaři, gurmáni i anglická královská rodina. Vychutnáte si ho se sladkými i slanými jídly, nebo jen tak „na lžičku“.

Složení: Arašídy (99 %), mořská sůl (1 %)

Hmotnost: 330 g

Vyrábí: Lucky Alvin

Přestože v USA je „peanut butter“ od začátku 20. století jednou ze základních potravin, u nás jim teprve přicházíme na chuť.

U nás doma jsou oříškové krémy potravina, bez které si nedovedeme představit den. Dali jsme tedy hlavy dohromady a rozhodli se spojit super americkou pochutinu s českou kvalitou.

Americké krémy jsou fajn, ale... Nejčastěji jsou plněny do plastových nádob. Ve většině případů jsou nastaveny emulgátory, stabilizátory, cukrem solí a (nejen) palmovým olejem. Z důvodů delší doby trvanlivosti, zachování chutě při různých šaržích ořechů a také v neposlední řadě kvůli snížení výrobních nákladů.

Naší filosofií je být co nejmilejší k lidskému tělu a co nejšetrnější přírodě kolem nás. Proto si Luckyho Alvina můžete vychutnat ze skla a ne z plastu, suroviny pečlivě vybíráme od certifikovaných výrobců, kde je na prvním místě kvalita a chuť. Snažíme se eliminovat jakékoliv zbytečné látky, nepřidáváme žádné oleje, sůl, cukr a jiné „srandy“. Naší prioritou je zachovat tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, která bude pro naše tělo prospěšná v každém věku.

Lucky Alvin je jedinečný nejen recepturou a složením. Celá výrobní linka je námi poskládána z kvalitních potravinářských strojů vyrobených přímo v Evropské Unii (jediný asijský komponent je převodovka a driver v jednom ze strojů, země výroby je Japonsko). Díky polo-automatizaci jsme schopni vyrobit nemalé množství delikátního a vysoce kvalitního „oříškového štěstí“, na druhou stranu nám každá sklenička projde několikrát pod rukama a kvalita je tak opakovaně kontrolována.

Tereza a Vilém Vlašic, rodiče Lucky Alvina